StoryEditorOCM
ZagoraRADOVI NA VIJADUKTU

Vozači, oprez, na čak dva dana zatvara se važna dionica Dalmatine duga 20 kilometara! Evo kako lakše do Splita i juga

Piše Dalmacija SD
13. listopada 2023. - 14:22
Za mnoge će najpreporučljiviji biti izlazak s autoceste u čvoru Ploče i nastavak državnim i županijskim cestama u smjeru Ploča, Metkovića ili SplitaIvo Ravlić/Cropix

Svi vozači, njihovi suputnici, ali i korisnici međugradskih autobusnih linija koje voze autocestom A1 moraju se pripremiti na dvodnevno zatvaranje važne dionice spomenute prometnice.

Kako doznajemo, zbog neodgodivih radova na vijaduktu "Struge-Brečići", od danas u 15 sati, do subote u istom terminu, zatvara se Dalmatina na potezu od čvora Ploče do naplatne postaje Karamatići, kao i brza cesta do spoja s Jadranskom magistralom u Pločama.

Budući da je riječ o najjužnijem, završnom dijelu autoceste, svi sudionici u prometu moraju dobro isplanirati putovanje prema dolini Neretve i Dubrovniku, odnosno prema Splitu i unutrašnjosti zemlje.

Preporučeni obilazni smjerovi su od atocestovnog čvora Vrgorac, preko Stađevice do Magistrale kod Ploča ili od čvora Vrgorac, preko grada Vrgorca i Malog Prologa, te dalje kroz Kobiljaču do spoja s Magistralom kod Ploča.

Za one koji nastavljaju putovanje prema BiH i širem području Metkovića na raspolaganju je i državna cesta Vrgorac - Nova Sela - Kula Norinska - Metković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 20:44