Znate onu bosansku:
- Jes ćito Na Drini ćupriju?
- Što ćito? Hodo, bolan, hodo, cijelu sam je prehodo!
E, tako će se sad već, za koji dan, kad tko posjeti Šibenik, odgovarat na pitanje:
- Jes vidio šibensku katedralu?
- Što vidio? Jeo!
Jer, u šibenskoj slastičarnici, koja se zove Yum Pastry Shop, mlađahna šefica - meštrica Antonia Drezga, nudi vam UNESCO-ov spomenik za čokoljupce, "crikvu" pred kojom će ničice pasti čak i ateisti, naročito kad im "padne cukar" pa se zažele nečeg "slakog" - umjetničko djelo od kreme zvane "namelaka" od mliječne čokolade, moussea od lavande i bijele čokolade, confita od šumskog voća i biskvita od maslinova ulja i pistacija, za koju bi - jamačno - da su je mogli kušati i majstori Juraj Dalmatinac i Nikola Firentinac zapitali:
- Mala,...