StoryEditorOCM
ObalaZIMSKA ADVENTURA

Senzacionalan vikend u Trogiru. Indira Forza raspametila tisuće obožavatelja.

Piše PR
10. prosinca 2023. - 09:32

Od početka najposjećenije Zimske Adventure na obali Trogir nije mirovao niti dana, a sinoć to pogotovo nije bilo moguće. Naime, na glavnu je pozornicu stupila neponovljiva i neumorna zabavljačica Indira Forza, koja je publiku uvijek znala dići na noge. 

U puna dva sata ovog vrhunskog glazbenog spektakla nekoliko tisuća fanova zarazila je Indirina vatrena energija. Najveći dance hitovi redali su se jedan za drugim, a sve su generacije ustrajno pratile Indirin turbo ritam i dijelile obilje pozitivne vibre koja je obilježila drugu adventsku subotu u Trogiru. 

Nakon što je Maja Šuput nezaboravnim koncertom otvorila ovogodišnju Zimsku Adventuru 2023., blagdanska euforija u Trogiru nastavila se najvećim hitovima i raznolikim programom u proteklom tjednu. Trogirski su trgovi postali centar svih glazbenih, dječjih i zabavnih događanja, a adventske kućice nikada ne miruju jer od jutarnjih kava do večernjih tuluma središte su društvenih zbivanja.

Fantastični vokali članova klape Cambi u petak su napravili sjajnu uvertiru u fantastičan vikend te jednostavno oduševili stotine obožavatelja na glavnom gradskom trgu. Svježina i originalnost njihovog glazbenog stila savršeno su se uklopili u šarmantni i svjetlucavi ambijent gradske jezgre Trogira, a takav je spoj naprosto bio pun pogodak.

Da je Trogir žarište glazbenih hitova potvrđuju i koncerti koji nas očekuju već sljedećeg tjedna. Već u utorak (12.12) se sprema veliki party za koji je zadužen jedan zanimljiv party cover Infinity bend sa raznovrsnim repertoarom pjesama (pop,rock, disco, regaee, funk). U srijedu (13.12) nas očekuje jedan snažan, ali istodobno miran i kontroliran nastup Marka Kutlića, predvodnika nove glazbene scene, kako ga često nazivaju.

 Za vikend spremamo pravi glazbeni show jer u petak (15.12.) nastupa legendarni hrvatski roker Jura Stublić koji uvijek napravi ludilo atmosferu na svojim koncertima, a u subotu (16.12.) u Trogir stiže Giuliano sa bendom Diktatori.

Osim vrhunskih glazbenih koncerata, u Trogiru je po prvi puta organizirana Adventura Trail utrka (5km i 11km) koja će okupiti brojne sportske entuzijaste u nedjelju, 17.12.2023. u 12:00 sati.   

Programa za najmlađe nije, niti će nedostajati ove Zimske Adventure jer ih je u srijedu obradovao sveti Nikola sa košarom prepunom slatkiša, a predstava „Božićna čarolija“ u subotnje je jutro probudila pravi blagdanski duh kod trogirskih mališana,

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 22:58