StoryEditorOCM
Auto-motoAuto Sport Adria

Audijev model Formule 1 i Rimčeva Nevera, te limitirana izdanja luksuznih i super sportskih automobila oduševili Zagreb

Piše R. R.
7. lipnja 2024. - 15:52

Osmo izdanje Auto Sport Adrije započelo je spektakularno zahvaljujući premijeri Audijevog modela Formule 1, kojim je službeno najavio ulazak u F1 natjecanje 2026. godine (F1 Showcar s Audi Launch Livery). Pažnju ljubitelja automobila i adrenalina u Z Centar je privukla i Rimčeva Nevera, te ostala limitirana izdanja luksuznih i super sportskih automobila. Uz simulatore vožnje te ostale neviđene atrakcije, mali i veliki posjetitelji uživali su u najboljim izdanjima iz auto svijeta.

Posebnost ovogodišnjeg događaja je sudjelovanje perspektivnih srednjoškolaca iz Elektrostrojarske obrtničke škole u Zagrebu, koji su dobili motivaciju za daljnji profesionalni razvoj i stekli neprocjenjivo znanje.

image

Rimčeva Nevera privlačila je poglede posjetitelja

Jan Humski

Kristijan Semulić iz organizacijskog tima Auto Sport Adria naglasio je važnost inovacija u turističkom sektoru: „Od početaka poslovanja do danas, postali smo lideri u turističkim inovacijama. Sada je bilo vrijeme da viziju podignemo na višu razinu, dolaskom Formule 1 i Nevere, kao i brojnim drugim limitiranim izdanjima automobila. Pridružite nam se i u Puli u subotu, gdje ćete imati priliku sudjelovati u zanimljivim aktivnostima te razgledati vrhunske automobile pored jedne od najljepših hrvatskih turističkih atrakcija, pulske Arene.“

image

Na simulatoru se mogla provjeriti vještina vožnje

Jan Humski

Događaj u Puli održat će se uz samu obalu i pogled na more, na parkingu Riva pored Arene, 8. lipnja u 18 sati. Sudionici će imati priliku istražiti najljepše dijelove Hrvatske, uživati u raznolikim krajolicima, jedinstvenim prometnicama, te bogatu gastro i eno ponudu. Ove godine karavana okuplja više od 50 luksuznih i limitiranih automobila, u kojoj će sudjelovati poznati televizijski voditelj i ambasador događaja, Frano Ridjan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 18:53