StoryEditorOCM
SportMALONOGOMETNI PRIJELAZ

Roko Burčul u Futsal Dinamu!

Piše Ivica GJERGJA
26. kolovoza 2017. - 19:25
mburcul-

Najbolji mladi malonogometaš Zadra, koji je proglašen ne samo od trenera - struke nego i svojih suigrača za prošlu natjecateljsku godinu u Zadru bio je Roko Burčul, član MNK Tin, a igrao je još u Raštanima kaneli. Roko ima 20 godina, skrenuo je pozornost na svoje igre ne samo u Zadru i okolici nego i pročulo se za njega i u Zagrebu. Naime, ovih dana su došli iz malonogometnog prvoligaša Futsal Dinama i odveli Roka sa sobom. Otišao je, potpisao ugovor i dalje je na dispoziciji novom klubu. Već danas njegov klub putuje u Vodice na turnir, Roka smo uhvatili na putu, kratko nam je kazao:

- Zadovoljan sam, dečki su me u klubu dobro primili, prema meni su izuzetno korektni, ništa mi ne fali, dobio sam i više nego sam se nadao u onom ljudskom, ali i svakom drugom smislu. Na meni je da predano radim i treniram, podršku imam, motivacije mi ne fali i vjerujem da ću brzo ući u ritam njihovih igara. Znam da se samo sa radom mogu nametnuti i igrati u prvom sastavu, a tada će biti obostrano zadovoljstvo, kratko nam je očito zadovoljan rekao Roko.  

Roko je po vokaciji bek, ima desnu nogu, izvanredan je prema naprijed, a posebno odgovoran u igri. Ove reference su ga dovele u Futsal Dinamo.

Nama ostaje da Roku zaželimo brz ulazak u prvih pet u momčadi.

17. lipanj 2024 20:16