StoryEditorOCM
SportKVALIFIKACIJE

Kapetan posedarskih Vitezova Jure Ivandić pred Međumurje: "Alibija nema, to je jedna utakmica u kojoj je sve moguće"

Piše I. Gjergja
17. lipnja 2022. - 13:17

U posljednji nekoliko dana na igralištu „Gordana Deme“ intenzivnije su pripreme od kada se saznao protivnik Hrvatskog viteza Posedarje za popunu višeg ranga - NK Međimurje.

Igrači rade predano i svojski, svi su angažirani-  od tete Mare (domaćice) do predsjednika kluba- svima je u mislima samo da se pobijedi Međimurje i ostvari najveći uspjeh kluba u njegovoj bogatoj povijesti. Zato smo zamolili kapetana Juru Ivandića da nam kaže svoje mišljenje i najavi susret.

-Nakon više od dva tjedna čekanja i odluke HNS-a što će biti s našom sudbinom za sljedeću sezonu, saznali smo protivnika u kvalifikacijama za popunu Druge hrvatske ligu koja se igra od sljedeće sezone. Protivnik nam je jako dobra momčad NK Međimurja, kluba s velikom tradicijom i poviješću te odličnim igračima koji imaju i velikog prvoligaškog iskustva. Iza nas je duga, ali mislim i uspješna sezona koju smo možda mogli završiti i koju poziciju više na tablici, ali izborili smo kvalifikacije i jednu veliku utakmicu, a što je velika prilika za naš klub i mjesto i da se cijela nogometna javnost još jednom da u se u Posedarju igra dobara nogomet. U Čakovec putujemo bez nekoliko standardnih igrača zbog kartona i ozljeda, ali alibija nema, to je jedna utakmica u kojoj je sve moguće. Mogu ispred svih mojih suigrača obećati da će svaki igrač koji istrči u subotu na susret dati svoj maksimum, ostaviti srce na terenu i „ginuti“ svih 90 minuta, ako bude trebalo i vise. Respektiramo protivnika, ali mi smo momčad koja je 99% prvenstva bila druga na tablici i borila se do zadnjeg trena za nogometni vrh Dalmacije. Ovim putem bi pozivao sve naše najvjernije navijače koji mogu, da u subotu potegnu do Čakovca i daju nam podršku koja će nam puno značit i da se skupa vratimo kao pobjednici i zafeštamo uz pjesmu u Posedarje, našem velikom ostvarenju. Vjerujte mi igrači će dati sve od sebe da vi naši navijači od sljedeće sezone gledate viši rang nogometa, kazao je Ivandić.

Susret NK Međimurje – HV Posedarje igra se u Čakovcu u subotu u 18 sati.

Očekivani sastav HV Posedarja:

Ivančić, Pedišić, Brkić, Gambiraža, Ivandić, Zdrilić, Jurjević, Tokić, K. Torbarina, Pevalović, Kevrić. Pričuve:

Džaja, Klanac, Magaš, Erstić, M. Klanac, L. Klanac. Trener: Darko Vukić, pomoćnik: Ivan Šimurina.

05. lipanj 2024 22:04