StoryEditorOCM
SportU MRAVINCIMA

Sa šest bodova ‘Vitezovi‘ prvi na ljestvici: pobijedili Slogu i donijeli tri boda!

Piše Ivica Gjergja
3. rujna 2023. - 21:31

SLOGA – HV POSEDARJE 0:1 (0:1)

MRAVINCI – Igralište Sloge. Sudac: Lukša Klaić (Konavle). Pomoćnici: Radonić i Krajina.

Strijelac: 0:1 Kralj (15).

SLOGA: Pelivan, Milanović (od 56. Vojković), Jović, Radovančić, Baković (od 56. Baković), Cikojević (od 76. Keleze), Radić (od 56. Zebić), Dadić, Mamić, Vuković. Trener: Ivica Žuljević.

HV POSEDARJE: Pinčić, Begonja, Čurjurić, Knežević (od 46. Pedišić), Čirjak (od 88. Ivandić), Pavlović (od 46. Blažević), Zebić (od 90. Zdrilić), Kevrić, Tokić, Jurjević, Kralj (od 46. Čelić). Trener: Marko Pinčić.

Da se misli, radi i pobjeđuje, kako doma, tako i na strani, pokazalo se i u Mravincima gdje su igrači trenera Marka Pinčića iz HV Posedarja domaću Slogu pobijedili i doma donijeli tri velika boda. Nakon ove utakmice Vitezovi se ‘šepure‘ i sa šest bodova su prvi na ljestvici. I u najavi kako susreta sa Slogom, tako i prvenstvenog natjecanja, trener Marko Pinčić tražio je od svojih ‘pulena‘ da nastave kontinuitet dobrih igara od prošlog prvenstva i da će kroz to doći pobjede. U dva kola ostvario je dvije pobjede što je potvrda njegovih riječi.

Što se tiče prvenstvenog susreta u Mravincima, Vitezovi su odmah na početku zauzeli ‘gard‘, te u nakon lijepe akcije i smušene obrane domaćina u 15. minuti došli do vodstva, nakon čega su odigrali racionalno i mirno, te uzeli sva tri boda. Kada smo gledatelje susreta pitali tko je bio najbolji igrač susreta kazali su kolektiv - odnosno svi, ali da je ipak za nijansu bolji bio Luka Begonja. Ostaje nam čestitati Vitezovima na odigranom i pobjedi.

28. travanj 2024 10:28