StoryEditorOCM
RegionalTRAJE POTRAGA NAKON NESREĆE U VISOVAČKOM JEZERU

Prevrnula se brodica s četvoricom dječaka, trojica uspjela doplivati do obale, jedan nestao

Piše SD
25. ožujka 2018. - 11:17
visovac

NOVIJE - Potraga za mladićem koji je nestao na Visovačkom jezeru nakon što se u subotu oko 17:50 sati prevrnuo s čamcem zajedno s još trojicom maloljetnika, nastavljena je u nedjelju ujutro u 7:30 sati, javlja Šibenski portal.

Ronioci Specijalne jedinice policije Split, pet pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja, policija, vatrogasci DVD-a Dubravice s brodicom, kao i rendžeri Nacionalnog parka Krka sa svojim brodicama pretražuju obje obale nizvodno od otočića Visovac.

- Trojica maloljetnika koji su doplivali do obale zadržani su u bolnici, a za četvrtim maloljetnikom potraga traje i dalje - kazala je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.

RANIJE - U subotu navečer, nešto prije 18 sati, došlo je do prevrtanja čamca u Visovačkom jezeru nadomak otočića Visovca, na kojemu se nalazi franjevački samostan. Tri osobe, a riječ je o maloljetnicima s lokalnog područja, uspjeli su doplivati do Visovca te su zbrinuti u šibenskoj bolnici.

No, sudbina četvrtog maloljetnika koji je bio u čamcu zasad je nepoznata.

U potrazi su angažirani, kako nam je kazala glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor, ronioci PU šibensko-kninske, HGSS-ovci i lokalno stanovništvo.

U tijeku je i policijski očevid kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog nemilog događaja.

Neslužbeno doznajemo da su sva četvorica maloljetnika iz mjesta Laškovica s područja grada Skradina.

26. travanj 2024 09:02