StoryEditorOCM
KalelargaPOZNATA TVRTKA

Na natječaj za sanaciju pročelja i krovišta Veslačkog doma stigla je samo jedna ponuda, za 70 tisuća eura je veća od procijenjene vrijednosti

Piše I. I.
24. listopada 2024. - 18:02

Na natječaj za sanaciju pročelja i krovišta Veslačkog doma u Zadru stigla je samo jedna ponuda. Dobro poznata tvrtka Krekić Avangard dala je ponudu od 568.121,68 eura (bez PDV-a) što je za gotovo 70 tisuća eura više od procijenjene vrijednosti.

Veslačkom domu je prijeko potrebna sanacija jer su na krovištu vidljivi tragovi neodgovarajućih sanacija. Ništa bolja nije situacija ni s pročeljem Veslačkog doma jer predstavlja opasnost za korisnike i prolaznike zbog opasnosti od pada dijelova konstrukcije i obloge pročelja.

Uz sanaciju krova i pročelja, na krovu će se izvesti i pripremni radova za postavljanje solarnih panela, a odabrani izvođač će imati 12 mjeseci za završetak radova. 

Podsjetimo kako bi uskoro trebao biti objavljen i natječaj za sanaciju rampe za spuštanje brodova i veslača u more.

Procijenjena vrijednost radova na sanaciji rampe duge 42 metra iznosi 227 tisuća eura (bez PDV-a), a nakon završenog javnog savjetovanja, Grad će objaviti i natječaj za izvođača radova. Izvođač radova imat će sedam mjeseci za sanaciju rampe.

24. listopad 2024 18:03