StoryEditorOCM
Svijetalkoholne pare

Kamala Harris popila pivo u TV showu pa opalila po Donaldu Trumpu: ‘Eto što se događa kada pijem‘

Piše hina
9. listopada 2024. - 14:39
Za razliku od zakletih antialkoholičara Donalda Trumpa i Joea Bidena, Kamala Harris je priznala da joj prija ponekad popiti pivoBrendan Smialowski/Afp

Ako Kamala Harris pobijedi na američkim izborima jedna stvar je sigurna: biti će prva predsjednica u Bijeloj kući u zadnjih osam godina koja voli pivo, a što je pokazala u humorističkoj emisiji u utorak navečer kada je podijelila bocu piva s voditeljem Stephenom Colbertom

Za razliku od prethodnih  dvoje stanara Bijele kuće, zakletih antialkoholičara Donalda Trumpa i Joea Bidena, demokratska kandidatkinja je priznala da joj prija ponekad popiti pivo.

image

Harris je podijelila bocu piva s TV voditeljem Stephenom Colbertom

Michael Tran/Afp

U emisiji "The Late Show with Stephen Colbert", Harris je otvorila bocu lagera Miller High Life, a voditelj je publici rekao da su scenaristi emisije unaprijed najavili da "potpredsjednici SAD-a ne mogu samo ponuditi čašu piva".

Harris je otkrila da je prethodno pivo popila sa suprugom Dougom Emhoffom za vrijeme baseball utakmice.

Nastup u emisiji je dio njezine medijske kampanje tijekom koje se pojavila u emisiji "The View" i dala podulji intervju Howardu Sternu na radiju SiriusXM.

image

Kamala je prije popila još jedno pivo sa suprugom Dougom Emhoffom za vrijeme baseball utakmice

Mandel Ngan/Afp

Uglavnom se radi o laganijim emisijama bez dubokoumnih pitanja, no Harris je iskoristila Colbertovo ruganje na račun Trumpa i pitanje o njegovom porazu na izborima 2020.

"Znate, kada ste izgubili milijun radnih mjesta, izgubili ste proizvodnju, automobilske tvornice, izgubili ste izbore. Što vas to onda čini? Gubitnikom", rekla je Harris.

"Eto što se događa kada pijem pivo", našalila se.

image

‘Kada ste izgubili milijun radnih mjesta, izgubili ste proizvodnju, automobilske tvornice, izgubili ste izbore. Što vas to onda čini? Gubitnikom‘, rekla je Harris o Donaldu Trumpu 

Patrick T. Fallon/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. listopad 2024 14:40