StoryEditorOCM
Hrvatskauskokov optuženik

Bivši Milanovićev ministar, nositelj SDP-ove liste, u Esplanadi pio kavu s Draganom Kovačevićem: ‘Slučajno sam ga sreo‘

Piše JL
21. ožujka 2024. - 21:57

U srijedu poslijepodne, u zagrebačkom hotelu Esplanade, viđeni su Mihael Zmajlović, nekadašnji ministar zaštite okoliša i prirode u vladi Zorana Milanovića, i Dragan Kovačević, bivši šef JANAF-a, a sada USKOK-ov optuženik, piše Jutarnji list.

Njih su dvojica sjedili u kutu sale i uz kavu razgovarali, a fotografiju sastanka koju možete pogledati OVDJE Jutarnjem listu je poslao čitatelj.

Na naš upit, Mihael Zmajlović je potvrdio da je došlo do susreta.

‘Slučajno sam ga sreo dok sam čekao sastanak i pozdravio sam ga‘, rekao je Zmajlović, inače nositelj SDP-ove liste na predstojećim izborima u šestoj izbornoj jedinici.

Podsjetimo, osim po ‘aferi Janaf‘, Dragan Kovačević postao je poznat i kad se doznalo da je vlasnik privatnog kluba u zagrebačkoj Slovenskoj ulici u koji su tijekom lockdowna tijekom pandemije koronavirusa, zalazili mnogi viđeniji hrvatski muškarci, a među njima i predsjednik Zoran Milanović, koji se tada pravdao kako je ondje došao na poziv jednog prijatelja iz Dalmacije jer je ‘ostalo neke hrane pa da se ne baci‘, o čemu je Jutarnji pisao.

Inače, fotografije iz tog prostora posebno su zaintrigirale javnost nakon što je uočeno da se na jednoj od polica iza šanka nalazi i brojač novca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:45