StoryEditorOCM
OstaloODE MARKO U DUBAI

Istina je, ipak se razvode! Regija je šokirana, brak atraktivne Ivane raspao se u samo dvije godine, objavila je kraj

Piše Sport SD
17. prosinca 2023. - 11:50

Ipak je istina, najpopularnija srpska atletičarka Ivana Španović razvodi se od Marka Vulete nakon samo dvije godine braka. Romansa vrhunske sportašice i fitnes instruktora pukla je – vrlo brzo.

Podsjetimo, dugogodišnju ljubav Španović i Vuleta ‘ozakonili su‘ vjenčanjem u rujnu 2021. godine, na ranču nadomak Beograda. Živjeli su u Novom Sadu, djelovali u javnosti kao izuzetno skladan par.

Na posljednjim zajedničkim fotografijama koje su objavljivali na svojim profilima na društvenim mrežama ništa nije ukazivalo na krah romanse. Ivana i Marko stalno su bili zagrljeni, odavali sreću u braku i zajedničkom životu.

Međutim, prije nekoliko mjeseci prestali su objavljivati zajedničke fotografije što je mogao biti signal Ivaninim obožavateljima, a njih je puno, međutim, oni su to više doživjeli kao njezino čuvanje intime.

No, sada je i službeno, ljubavi i braku je kraj, Ivana je vratila djevojačko prezime Španović, a Marko odselio u Dubai.

Inače, Ivana Španović je svjetska i europska prvakinja u skoku u dalj, osvajala je i olimpijske medalje i kao takva vrlo priznata u svijetu Kraljice sportova. A i zbog svog atraktivnog izgleda imala je brojne obožavatelje.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 23:26