StoryEditorOCM
SplitKakva žena!

Marija je imala ‘lipi državni posal‘, ali ga nije voljela, a sad se bavi nečim sasvim stotim: ‘Dicu sam slala u zatvor, pa sam nakon 25 godina dala otkaz na sudu‘

7. ožujka 2022. - 22:12
Marija Koštić: Stvarno volim brigu za starije, ali spremna sam i za vrtal! Imamo grupu na WhatsAppu ”Vrtlarice”Joško Šupić/Cropix

Stara narodna mudrost poučava: cvjetaj gdje si posađena! Na to, pak, Marija Koštić mirno može "odrezati": presadi se gdje god želiš.

Ta 55-godišnja Imoćanka iz Studenaca već se davnih dana, naime, "presadila" u Split, a odnedavno je bogatija i za zanimanje "vrtlarica". I to treće po redu, a još joj nije ni šezdeset!

Marija je jedna od odlikašica iz programa stručnog osposobljavanja odraslih pri Centru za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata, i to u sklopu programa "Zaželi", potpomognutog od strane Europske unije. U toj su priči "dali ruke" i poduzeće "Parkovi i nasade". Naime, vjerojatno se u obuci za vrtlaricu ne bi u Splitu (a i šire) našao nitko stručniji od Jasne Talić, Marijine mentorice i – pazite sad – krajobrazne arhitektice!

...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 21:22