StoryEditorOCM
Lifestyletope se u ustima

Prhki keksi s pistacijom za koje vam ne trebaju kalupi niti posebne vještine...

Piše Lidija Lončarić/JL/Dobrahrana
27. prosinca 2024. - 19:06

U slučaju da vam niti jedan keks i slastica ovih blagdana nisu uspjeli kako ste zamislili, ne brinite, jer će ovi keksi spasiti stvar. Kada ih napravite, vjerojatno vam neće trebati niti jedni drugi jer su tako ukusni, a toliko jednostavni za pripremu da ćete ih, baš poput mene, do kraja godine poželjeti ponovno pripremati svaki drugi dan. Istom brzom nestajat će iz kutije s keksima.

Kada sam ih radila, moram priznati da sam samu sebe pitala treba li ljudima, a i meni doista još jedan recept za kekse, pa još i s pistacijom, posebno u ovoj Dubai čokolada fazi naših života. Onda sam im ipak odlučila dati priliku, ispekla ih i zaljubila se! Jednu turu pekla sam malo predugo pa sam joj dodala i bijelu čokoladu, još pistacija i ružine latice i ponovno čula mnogobrojne pohvale na račun ove kreacije.

A znate što? Priprema mi je oduzela točno pet minuta, a ukrašavanje još 10, od čega je pet minuta trajalo topljenje čokolade. Najdulje i najteže je čekati da se tijesto ohladi, onda možete razumjeti koliko je priprema jednostavna. Totalni hit, kažem vam. Pa, eto, neka ovo bude moj dar vama i sretan Božić, piše Lidija Lončarić u Dobroj hrani.

27. prosinac 2024 19:06