StoryEditorOCM
Promobrza isporuka

Do kuhinje po mjeri u samo 45 dana uz Namještaj Mima Garancija jamstva roka isporuke ili povrat novca

Piše PROMO
14. lipnja 2024. - 11:00

Tvrtka Namještaj Mima tijekom mjeseca lipnja za svoje kupce kuhinja po mjeri iz vlastite proizvodnje garantira rok isporuke od 45 kalendarskih dana, a ne ispune li jamstvo roka isporuke kupcima će vratiti novac za svaki dan kašnjenja. Ovim su potezom u Mimi napravili iskorak na tržištu jer je 45 dana trenutno najkraći rok isporuke kuhinja po mjeri na našem tržištu.

Svatko tko se ikada uhvatio u koštac s opremanjem i uređenjem doma zna koliko glavobolje može zadati neplanirano kašnjenje rokova isporuke te koliki utjecaj ima na dovršenje cjelokupnog projekta ili useljenje u novi dom.

Kao kompanija koja u središte poslovanja stavlja emocionalnu povezanost koju ljudi imaju sa svojim domom i koja je već više od 33 godine partner svojim kupcima u stvaranju pravog osjećaja doma, Namještaj Mima odlučio je napraviti iskorak u industriji kreiranjem novog jamstva roka isporuke kuhinja po mjeri iz vlastite proizvodnje.

Rok od 45 kalendarskih dana počinje teći nakon obavljene izmjere i potvrde finalnog projekta od strane kupca i završava s prvim danom montaže. Neispunjenje navedenog roka rezultirat će povratom novca. Za svaki dan kašnjenja, kupcu se vraća 0,5 % vrijednosti drvenog dijela kuhinje (vrijednost aparata nije uključena), sve do maksimalnog iznosa povrata od 5 %.

Povjerenje kupaca iznimno nam je važno i želimo nastaviti s pružanjem kvalitetne usluge našim kupcima. Situacija na tržištu trenutno je takva da kuhinje po mjeri često kasne, što uzrokuje neugodne situacije za kupce. U Namještaju Mima potrebe naših kupaca stavljamo na prvo mjesto, stoga želimo ponuditi rješenje ove situacije te pokazati kako proces planiranje nove kuhinje po mjeri i realizacija iste mogu proći glatko i bez dodatnog stresa.“, izjavila je Marina Marjanović, direktorica Namještaja Mima.

Mimine klasične i moderne kuhinje po mjeri iz vlastite proizvodnje mogu se prilagoditi bilo kojem rasporedu vašeg doma i stilu života, od malih stanova do užurbanih obiteljskih kuća. U ponudi se ističe osam modela kuhinja: Espirit, Evolution, Amari, Neoclassico, Carisma, Roma, Amelie i Gloss, a jamstvo roka isporuke vrijedi za odabrane fronte unutar određenih kolekcija. Više informacija možete pronaći na službenim stranicama Namještaja Mima ili posjetom jednog od 10 salona: Pula, Rijeka-Potok, Kukuljanovo, Zadar, Poreč, Karlovac, Koprivnica, Šibenik, Umag ili Split. Također, pozivom na broj 0800 900 840 možete dogovoriti dolazak MIMA@Home terenskog savjetnika u vaš dom, potpuno besplatno. Mimini savjetnici pritom mogu na licu mjesta obaviti izmjeru i dati idejni prijedlog rješenja vaše nove kuhinje.

Jamstvo isporuke kuhinja po mjeri u Namještaju Mima traje do 30. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 11:02