Što kažete na jedan dobar, moćan toč, predivno gust i aromatičan? Nama se ideja baš sviđa, a dobili smo je od Splićanke čijim preporukama, kad je riječ o kužinavanju, itekako vjerujemo. Sam pogled na fotografiju obkavljenu na njenom Instagramu izazvao nam je želju da sjednemo za stol i obidvamo, a evo nije ni podne...
Splićanka koju spominjemo je Tonka Petričević, Instagram o kojem je riječ je Tonka reci ručak, a toč je mesni i to od veprovine. Može li bolje? Teško. Tonka nam je ustupila recept i jedva ga čekamo isprobati, a isto predlažemo i vama.
Pa evo što nam Tonka savjetuje, obratite pažnju na caku za omekšavanje divljači, vrijedi je zapamtiti.
Vepar u aromatičnom umaku
Meso odvojite od kosti i očistite, posolite i popaprite. Smjestite u posudu, premažite ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....