Dobrih recepata za zdrav i ukusan doručak nikad nam nije dosta, a posljednje otkriće je veliki hit s društvenih mreža. Nikakvo čudo, jer ne samo da je jako fotogenično kada se lijepo servira, nego je i vrlo hranjivo, a također i prilagodljivo pa se možete poigrati okusima koje volite ili namirnicama koje su vam pri ruci.
U glavnoj su ulozi jaja, a jelo je izvorno francusko i naziva se oeufs en cocotte, odnosno u doslovnom prijevodu jaja pečena u posebnoj vrsti male vatrostalne posude, zvanoj cocotte, ali mogu se pripremati i u bilo kojoj drugoj malenoj vrsti posuđa koje može u pećnicu. Obično im se dodaju namirnice koje podižu okus i zatim se sve skupa peče u vodenoj kupelji. Komplicirano? Možda malo, ali isplati se i barem možete biti sigurni da vam neće zagorjeti, a s druge str...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....