StoryEditorOCM
Savjetipola vijeka iskustva

Naša najnagrađivanija slastičarka otkrila nam je tajne sirnica svilenkaste teksture, najboljeg kruha i savršenih kolača

Piše Tea Sumić Miletić
30. ožujka 2024. - 16:38

Bez obzira na to koliko ste kruha, kolača i peciva u životu ispekli, uvijek će vam dobro doći dobar savjet, osobito ako vam ga nudi Dragica Lukin, najnagrađivanija hrvatska slastičarka koju je gastronomski vodič Gault&Millau 2020. nagradio za zasluge u promicanju hrvatske gastronomije i slastičarstva.

S Dragicom smo popričali u Supetru, na kulinarskoj manifestaciji "Biser mora", u sklopu koje je vodila majstorsku radionicu o kruhu i pecivima na kojoj je pokazala i objasnila pripremu kukuruznog, mliječnog, veganskog, dalmatinskog, mediteranskog i bezglutenskog kruha, kao izradu domaćih slanih i slatkih peciva.

Iskusna slastičarka s čak 55 godina iskustva vlasnica je slastičarnice Villa Soši u Umagu, internacionalna je vitezica kulinarstva jugoistočne Europe i Mediterana, članica...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. studeni 2024 02:45