StoryEditorOCM
PričeNIŠTA SE NE BACA

Ovaj restoran je čudo! Ne samo da lijepo kuhaju nego su od hrane koja bi završila u smeću nahranili 250 tisuća potrebitih

Piše Ljubica Vuko
1. ožujka 2023. - 09:19
Elliot Van de Velde i Adeline Barras: Naša vizija do 2030. je replicirati ovaj model i inovativni pristup hrani u drugim gradovima u Belgiji i EuropiPRIVATNI ALBUM

”Entropy” je restoran koji je smješten u povijesnoj zgradi u središtu Bruxellesa. Ali, kako vole reći njegovi osnivači, kao i posjetitelji, “Entropy” je više od restorana. To je mjesto na kojem se fino jede, ali i mjesto koje pokazuje kako se boriti protiv bacanja hrane.

To je prvi gastronomski prostor u Bruxellesu u kojem je na djelu kružna ekonomija, prostor za organizaciju događaja i konferencija, mjesto gdje se također pripremaju socijalni obroci, i mjesto koje je inkubator za dugoročno održive projekte.

Poduzetnik iz Bruxellesa i chef Elliott Van de Velde s dugogodišnjem iskustvom u organiziranju događanja i njegova životna partnerica Adeline Barras, inženjerka kemije i menadžerica, otvorili su restoran koji gastronomiji daje plus...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. studeni 2024 19:38