StoryEditorOCM
Preporukebaš po vašem guštu

Časopis Spiza u subotu uz Slobodnu Dalmaciju: otkrijte tajne Steve Karapandže, Zirojevićeve pašticade i najboljih kolača

Piše Spiza
18. listopada 2024. - 22:38

U subotu, 19. listopada, uz Slobodnu Dalmaciju dolazi novo izdanje gastro magazina Spiza, koje donosi neodoljive priče i recepte za svakog gurmana. Nudimo vam, također, preporuke za dalmatinske restorane i konobe vrijedne posjeta, popričali sa stručnjacima za ribu i doznali što će se sve naći na ribarnicama u bližoj budućnosti i kako bi se sve to moglo pripremiti da bude što bolje i ukusnije, a odabrali smo i ponajbolje recepte za fine slastice vrijedne svečanih prilika.

image
Saša Burić/Cropix

U prvom broju Spize, časopisa po vašem guštu, moći ćete otkriti male tajne kulinarskog majstora Steve Karapandže, doznati sve o konobi koja je preživjela vatreno krštenje i postala novo hit odredište za gurmane te pročitati kako Hrvoje Zirojević priprema svoju čuvenu pašticadu.

image
Saša Burić/Cropix

Profesorica kuharstva i slastičarstva Viktorija Čolić Serdar otkrit će vam tajne svog zanata, a ovoga puta riječ je o osnovnom elementu mnogih omiljenih slastica - u svojoj kolumni objasnit će vam što treba napraviti da bi vam uspio baš savršeno.

Svoje će vam tajne otkriti i meštrovica za slastice Imotske krajine - naučit će vas kako ispeći rafiole i carsku tortu.

Ne brinite, imamo i nešto za one koji traže gluten-free užitke: vodimo vas u prvu i jedinu dalmatinsku slastičarnicu sa slasticama bez glutena.

image

.

Tom Dubravec/Cropix

Svim čitateljima koji žele popraviti kvalitetu obroka svojih mališana nudimo stručne savjete nutricionista kao i praktične savjete i slasne recepte majki koje su uspjele uvjeriti svoje mališe da jedu zdravo i raznovrsno. Donosimo vam i praktične savjete za meal prep – ručak spreman u svakom trenu, a probrali smo i vaše najbolje recepte za rubriku "Pogledaj mi u pjat".

Nismo zaboravili ni ljubitelje kvalitetnog vina, za koje smo pripremili priču o ovogodišnjoj neobičnoj jematvi te još jednu o svim tajnama pošipa.

Ne propustite prvo izdanje Spize – magazina koji slavi dalmatinsku kuhinju u svom najboljem izdanju!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. listopad 2024 22:42