StoryEditorOCM
Panoramabila na rubu snaga

Prala posuđe u kuhinji, pa osjetila kako joj nešto grize nogu; spasioci stigli dva sata kasnije, prizor ih je šokirao

Piše MOZAIK SD
18. rujna 2024. - 21:14

Taj dan postao joj je novi rođendan. Tako bi se mogao opisati slučaj Tajlanđanke koja je bila zarobljena u zagrljaju 20 kilograma teškog pitona. Potrajalo je to oko dva sata, dogodilo se u njenom domu, a na kraju su je spasioci uspjeli osloboditi.

Arom Arunroj (64) prala je posuđe nakon večere kada je osjetila kako joj nešto grize nogu. Pogledala je o čemu se radi i vidjela zmiju. Sve se potom odvilo vrlo brzo. Zmija se počela omotavati oko nje, a iako je Arom vikala dozivajući pomoć, nitko je nije čuo. U jednom je času zgrabila zmijinu glavu u nadi da će je pustiti, ali gmaz ju je nastavio daviti.

Napad se dogodio oko 20.30 sati, a susjed je tek oko 22 sata čuo njene vapaje i pozvao pomoć. Žena se, naime, nije predala, nego se cijelo to vrijeme odupirala gmazu i nastojala dozvati nekoga tko će je spasiti, piše Jutarnji.

Narednik bojnik Anusorn Wongmali Anusorn iz policije rekao je da je nogom razvalio vrata njene kuće nakon što je čuo slab glas iznutra. Arom je već bila umorna i na rubu snage kad su stigli.

- Na njenoj nozi sam vidio trag ugriza, a bojao sam se da to nije jedini. Piton je bio zamotan oko njenog struka, a dugačak je bio četiri metra - rekao je Anusorn, piše Guardian.

Policiji su se pridružili članovi zaklade She Poh Tek Tung, spasilačke organizacije, a Arom je prevezena u bolnicu na liječenje. Pitoni nisu otrovni, no njihovi ugrizi mogu izazvati infekcije. Svoj plijen ubijaju tako da se omotaju oko njega i uguše ga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 21:15