StoryEditorOCM
Hranainovativna kužina

Ovi pjati i teće kriju tajnu uspjeha splitskog restorana 'Paradigma'

Piše PSD.
2. srpnja 2015. - 14:47
Postava splitskog restorana "Paradigma" ima jasan cilj, biti na vrhu, među najboljima. Upravo zato su se u ove četiri godine itekako potrudili da svoju zamisao i ostvare, pa su uz priču započetu uz Wine & Cheese baru Paradox, prošlu godinu pojačali restoranom "Paradigma".

Ovu su to i okrunili ulaskom restorana u asocijaciju mladih europskih restoratera Jeunes Restaurateurs d’Europe(JRE), stekavši svoje mjesto među 12 hrvatskih predstavnika, u obitelji od preko 340 europskih restorana i 160 hotela.

Kako? Zašto? Što su napravili? Pa, među ostalim, ponudili drugačiju kužinu temeljenu na inovativnosti, u kojoj se, evo primjera, neko jelo priprema i po nekoliko dana.

- Potraga za novim namirnicama, kao i edukacija kroz stažiranja chefova "Paradigme" u poznatim restoranima u Euro...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. studeni 2024 21:33