StoryEditorOCM
HranaNA BAČVAMA VINA

Dida Mile doživio je 96 godina i dolazio u svoju 'Radionu' na čašu piva do zadnje: priča o korčulanskoj oazi za marende dira u srce i uči uspjehu, i recept za hobotnicu je drugačiji

Piše Dora Lozica
14. travnja 2019. - 22:14

U "Radionu" smo toga dana navratili kasno, poslije jedan, pa je i vrijeme marendavanja bilo već gotovo, a na vratima nas je nasmijan dočekao vlasnik restorana, 39-godišnji inženjer građevinarstva, crni moreškant i rođeni Korčulanin Ivo Onofri, kojeg svi znaju po obiteljskom nadimku Pule, u društvu glavnog chefa kuhinje Eda Zukića.

Ivo je prije osam godina odlučio iz građevinarstva prijeći u ugostiteljstvo, a kako su godine prolazile, restoran "Radiona" postao je brend poznat po dobrom ribljem i mesnom steaku.

Zanimljivo je kako jedan restoran koji nije u starome gradu, nego odmah uz poznati otvoreni bazen Korčulanskog plivačkog kluba (KPK), udaljen od elitne lokacije starih zidina, s inženjerom na čelu i radničkim imenom, uspijeva probuditi interes brojnih domaćih i...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. studeni 2024 07:19