Maline, kupine, borovnice, ribizli, jagode... mješavinu bobičastog voća iskoristite za slastice koje će vas oduševiti. Recept donosi Dobra hrana.
SASTOJCI:
6 jaja
220 g šećera
350 g tamne čokolade
75 g oštrog brašna
4 žlice kakao praha
4 žlice likera od trešnje
KREMA:
200 g mascarpone sira
150 g bijele čokolade
400 g jagoda
100 g malina
100 g kupina
POSIP:
krokant (uprženi komadići lješnjaka)
50 g narezane čokolade na komadiće
PRIPREMA:
Zagrijte pećnicu na 180°C i namastite pleh. Pripremite biskvit tako da jaja miksate oko pet minuta dok ne postanu blijeda i kremasta. Zatim dodajte šećer pa nastavite miksati, a u međuvremenu otopite 200 g tamne čokolade koju ćete potom umiješati u smjesu s jajima. Lagano umiješajte i brašno i kakao prah pa sve zajedno pomiješajte, izlijte u namašten p...