StoryEditorOCM
KorčulaLJETO U KNJIŽNICI

Razveselite svoje najmlađe besplatnim radionicama u Gradskoj knjižnici Ivan Vidali

Piše dora lozica
11. srpnja 2022. - 21:11

 

Prošlog ponedjeljka započeo je već tradicionalni ljetni program Gradske knjižnice Ivan Vidali Ljeto u knjižnici kojeg već dugi niz godina organiziraju vrijedne djelatnice korčulanske knjižnice.

Svakog ponedjeljka od 18 sati u prostorijama knjižnice organizirane su radionice robotike i programiranja namijenjene prvenstveno osnovnoškolskom uzrastu dok će svakog četvrtka, također od 18 sati, male kreativce zabavljati likovne radionice na kojima će imati priliku upoznati se s vještinama izrade origamija, kirigamija, makramea i mozaika uz upotrebu različitih materijala. Prošle godine vrlo popularne dramske radionice pod vodstvom glumice i dramske pedagoginje Mile Manojlović nastavljaju se i ove godine i to 19. i 26. srpnja te 16. i 23. kolovoza. Radionice su namijenjene djeci od 5 do 12 godine, osmišljene su da mlade glumce nauče osnovama dramskih radnji uz nezaobilaznu, dobru zabavu. U suradnji s knjižarom Kutak knjiga te u sklopu međunaodnog književnog festivala Korčula centar Europe, 9. kolovoza održat će se pričaonice za najmlađe na nekoliko stranih jezika. Ljeto u knjižnici trajat će sve do 29. kolovoza, projekt podupire Ministarstvo kulture i medija te Grad Korčule, a sve su radionice besplatne.

Za neke je radionice potrebna prethodna prijava, svoju djecu prijavite mailom na gkkorcula@gmail.com ili pozivom na broj knjižnice 020/711-974. Djeca do šest godina mogu sudjelovati na radionicama samo uz pratnju roditelja ili druge odrasle osobe, a više detalja o programu i prijavama potražite na mrežnim stranicama knjižnice ili na službenoj FB stranici knjižnice.

04. svibanj 2024 19:04