StoryEditorOCM
DubrovnikRASPISAN NATJEČAJ

Dubrovački simfonijski orkestar traži dirigenta na određeno vrijeme

Piše DV
22. studenog 2023. - 12:33

Dubrovački simfonijski orkestar traži dirigenta. Objavljen je natječaj za radno mjesto radnika – umjetnika (m/ž) – dirigent, 1 radnik/ica na određeno puno radno vrijeme od jedne godine, za zasnivanje radnog odnosa čiji je prestanak unaprijed utvrđen rokom.

Uvjet je završena Muzička akademija – VSS – glazbena akademija, smjer dirigent.

Uz potpisanu prijavu na natječaj koja obvezno sadržava osobne podatke podnositelja prijave (osobno ime, adresa stanovanja, broj telefona ili mobitela, e-adresa), kanidat je dužan priložiti:

– životopis;

– dokaz o završenom školovanju (u presliku – prije izbora kandidata/tkinje predočit će se izvornik);

– dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslik putovnice ili domovnice – prije izbora kandidata/tkinje predočit će se izvornik);

– videosnimku ili poveznicu na web-stranicu, dirigiranja orkestrom na probi ili koncertu u neprekinutom trajanju od 10 min;

– ostale dokaze kojima se potvrđuje da zadovoljava tražene uvjete iz natječaja.

Dokumentacija treba biti dostavljena na hrvatskom jeziku.

Kandidat/kinja koji/a se poziva na prednost pri zapošljavanju prema posebnom zakonu dužan/na je uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu te ima pravo prednosti u odnosu na ostale prijavljene kandidate/kinje pod jednakim uvjetima.

Kandidat/kinja koji/a se poziva na prednost pri zapošljavanju sukladno čl. 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihove obitelji (NN br. 121/17, 98/19 i 84/21), osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, uz prijavu je dužan/na priložiti i dokaze o ispunjavanju uvjeta prednosti prema popisu koji je dostupan na web-stranici Ministarstva hrvatskih branitelja putem poveznice: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.

Kandidat/kinja koji/a se poziva na prednost pri zapošljavanju sukladno čl. 9 Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN br. 157/13, 152/14, 39/18 i 84/21) osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, uz prijavu je dužan/na priložiti i dokaze o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom.

Kandidat/kinja koji/a se poziva na prednost pri zapošljavanju sukladno čl. 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida Domovinskog rata (NN br. 33/99, 57/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03, 14813, 98/19) uz prijavu je dužan/na priložiti i rješenje odnosno potvrdu iz koje je vidljivo takvo pravo.

Potpisana prijava s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz ovog natječaja podnosi se preporučenom pošiljkom, na adresu: Dubrovački simfonijski orkestar, 20000 Dubrovnik, Branitelja Dubrovnika 29, s naznakom: »Prijava na natječaj: »dirigent«, u roku od 8 dana od objave natječaja u Narodnim novinama.

Osoba koja nije podnijela pravovremenu i urednu prijavu s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz ovog natječaja ili ne ispunjava uvjete iz ovog natječaja, ne smatra se kandidatom/kinjom prijavljenim/om na javni natječaj, o čemu joj se dostavlja pisana obavijest.

O krajnjim rezultatima javnog natječaja kandidati/kinje će biti obaviješteni dostavom obavijesti o izboru izabranog kandidata ili o obustavi/poništenju natječaja.

Dubrovački simfonijski orkestar zadržava pravo ne izabrati nijednog od prijavljenih kandidata/kinja.

Na radno mjesto dirigent radnik – umjetnik zapošljava se na određeno vrijeme. Nakon provedenog natječaja, s radnikom – umjetnikom sklapa se Ugovor o radu na određeno vrijeme od jedne godine i to za zasnivanje radnog odnosa čiji je prestanak unaprijed utvrđen rokom, uz probni rok od šest mjeseci.

29. travanj 2024 10:35