StoryEditorOCM
NogometDRUGA HL - SKUPINA ‘A‘

Odjekuje pjesma s Tarantele, slave nogometašice Župe dubrovačke treću prvenstvenu pobjedu: ‘Hip, hip hura, šest prema nula!‘

Piše Tonči Vlašić
27. ožujka 2022. - 13:28
Nogometašice Župe dubrovačke s trenerom Miljenkom Meštrovićem slave 6:0 prvenstvenu pobjedu protiv LepoglaveTonči Vlašić

Uoči sezone, prve u povijesti, želja im je bila postići pogodak, osvojiti bod, a ako uhvate jednu pobjedu, sreći neće biti kraja. Ekipa trenera Miljenka Meštrovića je prvu želju ispunila već u 2. kolu kad je Nora Radoš postigla pogodak u 3:1 porazu kod kuće od Četiri rijeke iz Karlovca, drugi i treću želju već u 3. kolu kad su s 4:2 dobile Lepoglavu, i to u gostima.

Sad je Župa dubrovačka već na tri pobjede. Nakon što je kod kuće svladala Frankopan 2:0, dobila je opet Lepoglavu, sad na svojoj Taranteli, i to sa 6:0. Prva dva pogotka u utakmici 12. kola postigla je Iva Mihočević, trećeg i šestog Nina Radić, a četvrtog i petog Tea Šućur.

Svako poluvrijeme Župa dubrovačka je postigla po tri pogotka, a osim tri igračice, koje su postigle po dva pogotka, nju su još izborile Marija Trojković, Nora Radoš, Antea Duplica, Nina Radić, Petra Ančić, Anna Levanat, Nika Viđen, Lorna Dabelić, Antea Meštrović, Nera Dabelić, Marija Barišić i Lea Obšivač.

Ženski nogometni klub Župa dubrovačka je u svojoj premijernoj sezoni sedmi u skupini 'A' Druge hrvatske lige s 9 bodova u konkurenciji 9 sastava. Do kraja sezone ima odigrati još pet utakmica. Bude li još koji bod, bit će dodatnog razloga za zadovoljstvo na Taranteli!

26. travanj 2024 20:28