StoryEditorOCM
NogometSREDIŠE SPLIT (Ž)

Djevojčice Omble odlično krenule, dobile u Trogiru sve tri, Zadarsku županiju, Hajduka i Donata! Dvije pobjede Župe dubrovačke, jedna Neretve

Piše Tonči Vlašić
31. listopada 2022. - 22:42

Uspješan je bio Ženski nogometni klub Ombla na prvom turniru Lige početnica Nogometnog središta Split.

U Trogiru, na igralištu Batarija, u uzrastu djevojčica rođenih 2007. godine i mlađih Ombla je u ponedjeljak, 31. listopada, s 2:0 dobila selekciju Zadarske županije (strijelci Iva Ladišić i Ivana Čubić) i splitskog Hajduka 7:2 (Nea Ostrički 3, Ivana Čubić 2, te Lea Bjelogradski i Mare Matijević), dok je ekipa rođene 2010. godine i mlađe svladala prvu ekipu Donata s 2:1 (Lana Bajo i Lora Rončević).

Pod vodstvom Petrunjele Njirić, Daria Rončevića i sportskog direktora Ivana Gabelice boje Omble u uzrastu rođene 2007. i mlađe brane: Ivona Kužić, Dora Kukuljica, Karmen Lipanović, Karla Iža, Iva Ladišić, Nea Ostrički, Ivana Ćubić, Lea Bjelogradski, Maris Ostrički, Mara Crnčević i Mare Matijević, a u uzrastu rođene 2010. godine i mlađe Tea Bosak, Natali Petronio, Mara Koncul, Kristiana Ćović, Lara Jurinac, Lora Rončević, Nika Koprivica, Lana Bajo, Nina Radivojević i Zara Zubović.

image

Iz arhive - Ženski nogometni klub Ombla u Trogiru u sezoni 2021./22.

Nediljko Mrše/

U konkurenciji djevojčica rođenih 2010. i mlađe nastupile su iz Dubrovačko-neretvanske županije još dvije ekipe Neretve iz Metkovića. Prva ekipa Neretve je dobila drugu ekipu Hajduka s 5:2, a zatim izgubila od Croatije Stankovci s 3:0, dok je druga ekipa Neretve poražena od prve ekipe Hajduka s 15:0, a zatim odigrala 0:0 protiv GOŠK-a iz Kaštel Gomilice.

Osim Omble u konkurenciji djevojčica rođenih 2007. godine i mlađe igra Župa dubrovačka, koja je ostvarila dvije pobjede i poraz. Dobila je Slaven Trogir s 4:0 i Prugovo s 8:0, a izgubila od Croatije Stankovci s 3:1.

Drugi turnir (krug) igra se u Prugovu.

28. travanj 2024 00:47