StoryEditorOCM
ZabavaNOGOMETAŠ POVEĆAVA OBITELJ

Cristiano Ronaldo s djevojkom Georginom očekuje blizance: ‘Srca su nam puna ljubavi‘

Piše DV /JL
29. listopada 2021. - 14:32

Slavni portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodríguez čekaju blizance.

Zvijezda Manchester Uniteda te bivši igrač Reala je na Instagram profilu podijelio sretnu vijest te je rekao da su im 'srca puna ljubavi'.

- Oduševljeni smo što možemo objaviti da očekujemo blizance. Srca su nam puna ljubavi. Jedva čekamo da vas upoznamo - napisao je nogometaš. Objava je u kratkom roku prikupila skoro 14 milijuna 'lajkova' na Instagramu.

image

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez u travnju 2019. za posjeta Dubrovniku došli su u popularni dubrovacki restoran 360 na večeru
Tonci Plazibat/Cropix

Ovo će biti Ronaldovo drugo i treće dijete s djevojkom Georginom, javlja jutarnji.hr.

Poznati je par s fanovima i pratiteljima podijelio fotografiju s ultrazvuka.

Cristiano i Georgina imaju trogodišnju kćer Alanu, a sportaš ima još jedanaestogodišnjeg sina Cristiana te blizance Evu i Matea koji imaju četiri godine.

image
Ronaldo s Georginom i najstarijim sinom i imenjakom
Fabio Ferrari

Blizance je na svijet donijela surogat majka, a Ronaldu je surogat majka rodila i najstarijeg sina, Cristiana Juniora (11).

Ubrzo nakon što je objavio da očekuje blizance, Ronaldova majka Dolores Aveiro je napisala da se nada da će se njeni unuci roditi zdravi jer je to najbitnije. Aveiro je prošle godine pretrpjela moždani udar.

Paru su na španjolskom čestitali Georginina starija sestra Ivana te njen partner, umjetnik Carlos Garcia.

- Čestitke, obitelj - poručili su te su uz poruku dodali dva srca.

image
Cristina Quicler

Iako su dugo u vezi te imaju djecu, Cristiano i Georgina nisu u braku. Ona je nedavno otkrila da se nada da će je nogometaš zaprositi, no da to ne ovisi o njoj.

Georgina je najavila i show na Netflixu koji prati njen život s obitelji i prijateljima, a prošlog mjeseca su se ona i Cristiano preselili u Veliku Britaniju kako bi se on mogao ponovno pridružiti timu Manchester United, podsjeća jutarnji.hr.

19. travanj 2024 02:02