StoryEditorOCM
ZdTube"DI TUČE?"

Ričard u novoj epizodi s Bokanjca motorinom putuje do Poljuda: pogledajte kako mu se ostvario san..

Piše Iva Ivanac
18. ožujka 2021. - 15:11

Još jedna epizoda popularnog Ričarda ugledala je svijetlo dana, a u novom klipu, Ričardu je nešto tuklo i probudilo ga iz sna. Dignuo se iz kreveta i upitao Sofiju "di tuče"?

- Ne čujem ti ja ništa, odgovorila mu je Sofija.

- Kako ne čuješ, poludilo me, negdi odvanka tuče?

Ričard je obukao điletin i uputio se na svom motorinu pronaći što tuče. Pitao je putem i Dragana i velečasnog "di tuče", al' nisu mu znali reći. Ričard je odlučio slušati instinkt i pronaći "di tuče". Vozio se Ričard motorinom s Bokanjca, preko zadarske rive, magistralom preko šibenskog mosta, Vrpolja i konobe Torcida. Tuklo je Ričardu i dalje...

- Moram ić, neki k**** tuče, negdi me vuče, kazao je usputno Ričard.

Spustio se Borajom, otišao do Splita i vozio sve do Poljuda. Zvuk je postajao sve jači, a Ričard je otkrio odakle dolazi - iz prostorija odjela za članstvo. 

- Alooo, prikini tuči više, dreknuo je Ričard, a iz prostorije je izašla nekolicina muškaraca i otkrila mu da mu tuče da se učlani u Hajduk.

- Evo je rođo, kazao je jedan od muškaraca davajući mu člansku iskaznicu s imenom RIČARD!

- A di ja mogu s ovin sada?, pitao je.

- I na travu i na centar, odgovorili su mu. 

Ušao je Ričard na nogometni teren, malo okušao travu, zgrabio šal i krenuo, s najvećim smiješkom na licu, pobjedonosno trčati do sjevera. Podigao je člansku iskaznicu u zrak i divio se pogledu. U pozadini se čula omiljena pjesma Torcide, "Oluja sa sjevera", Vinka Coce... 

25. travanj 2024 02:14