StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO

Poslušajte prvi singl novog zadarskog autorskog benda "Flux Benders", zove se "Znan da te ni", odlično zvuči

Piše M.K.
3. studenog 2021. - 20:03

Flux Benders je ime zadarskog autorskog benda iza kojeg se krije cijela jedna mala vojska kreativaca, a danas su odlučili predstaviti svoj prvi singl Znan da te ni'.

Glazbu su skladali Predrag Ćosić i Frane Brajković, tekst su napisali Andrija Finka i Frane Brajković, aranžman Mihail Parushev, Ante Jeličić, Mario Salopek, Predrag Ćosić i Frane Brajković, klavir i vokal Frane Brajković, gitare Predrag Ćosić, bas Mario Salopek, bubanj Mihail Parushev...

- Znan da te ni' je bila prva pjesma koju smo napisali kao autorski tercet Ćosić, Brajković, Finka, a budući da je snimana u jeku lockdowna već je tokom snimanja prošla svoj "mini tour" po studijima u regiji.

Hvala Mihail Parushev koji je u Skopju snimao trake bubnja, trube je u Zagrebu snimao izvrsni Zvonimir Bajević na aranžmansko rješenje Ante Jeličića, Mario Salopek je snimio bas, ja sam za klavirom i vokalom, a Predrag Ćosić je uz gitare odradio mix i master.

Trenutno s bendom radimo na 15-tak pjesama, a kroz koji mjesec idu i prvi nastupi pa ako vas zanima pratite stranicu benda. I naravno, podržite svoje lokalne nezavisne kreativce - poručio je Frane Brajković.

Svaki like i share nam je čudo

20. travanj 2024 08:15