StoryEditorOCM
ZdTubeRIČARD NA SAJMU

‘Enio Meštrović je budala, koristi ružne riječi, s njim nemam ništa. Jučer se opio i pisao neke tekstove na Fejsbuku. I onda mene uvalio u probleme!‘

Piše L.B.
11. lipnja 2021. - 09:49

- Prodajem majce jer mi još nije sjela na račun ona para što san je očekiva od ove dvi velike stranke. Dok se oni sjete da ja postojin i da bez mene ne mogu ništa, ja dotle moram prodavati ove majčice da imam za naša snimanja – rekao je u četvrtak na Benkovačkom sajmu Enio Meštrović, oko čijeg je štanda vladala velika gužva.

image
Jure Miskovic/Cropix

Meštrović je dan ranije javno objavio da se sedam njegovih vijećnika u zadarskom Gradskom vijeću neće prikloniti ni HDZ-u ni SDP-u, uputivši im u objavi niz uvreda.

image
Jure Miskovic/Cropix

- Enio Meštrović je budala, koristi ružne riječi, ja s njim nemam ništa. Jučer se opio poslije ručka i onda je pisao neke tekstove na Fejsbuku. I onda je mene uvalio u probleme. On pukne jer je emotivan, kaže ružnu riječ pa ljudi misle da je on budala. A ja san siguran da je on budala. Važno je ljudima se smijati u oči i krasti im. I dat im do znanja da ih voliš, a ne se nervirat da vide da si slab i onda rade još veću budalu od tebe. Ričard se neće iznervirat, ne boj se – rekao je u četvrtak na sajmu Meštrovićev alter ego, Ričard.

Njegove reakcije na sajmu pogledajte u videu:

20. travanj 2024 05:34