StoryEditorOCM
ZdTubeVIRALNI VIDEO HIT!

Enijev odgovor Vučetiću: Ništa mi nismo anti, ako ti smatraš da ćemo mi cilo vrime govorit da smo protiv i da imamo negativnu enregiju, za**** si se!

Piše Zadarski.hr
22. lipnja 2021. - 10:13

Jučerašnji prvi istup Enija Meštrovića za govornicom zadarskog Gradskog vijeća na konstituirajućoj sjednici postao je viralni hit.

Enio Meštrović je rekao da ni on ni njegova lista nisu protiv ni "anti" HDZ-a i SDP-a pozvavši Marka Vučetića da preuzme odgovornost i vodi sjednicu jer je on "pametniji od njega", dok će on i njegova lista, na koju se svih ovih dana vršio veliki pritisak, biti korektori. 

Evo što je točno kazao:

- Nismo anti HDZ, nismo ni protiv SDP-a, ništa mi nismo anti, ako ti tako nešto smatraš da ćemo mi cilo vrime govorit na način da smo protiv i da imamo negativnu enregiju, zajeba si se, dakle, sve ono što bude ode u Gradskom vijeću, ide transparento pred građane (lupa), transparentno, a odlučit ćemo mi po svojoj svijesti, a ne protiv anti HDZ-a i SDP-a. Stani ode i vodi ovu sjednicu i radi majstore! A nećeš mi mudrovat svako malo i to nije protiv tebe, radi jer si pametniji od nas, ja sam glup za ovo! - kazao je Enio.

Pogledajte njegov govor u videu:

26. travanj 2024 00:56