StoryEditorOCM
Zadar plusFOTO ADVENT U ZADRU

Sinoć nastupili zbor, klape, bend i solisti Gimnazije Vladimira Nazora, večeras se na adventsku pozornicu penju Lucija Marcelić i Pink Noise

Piše TZ Zadar
21. prosinca 2023. - 09:50

Sinoć je održan nastup zbora, klape, benda i solista Gimnazije Vladimira Nazora u sklopu Adventa u Zadru. Kako je bilo možete provjeriti u fotogaleriji.

Na Adventu u Zadru večeras od 20.30 slušat ćemo zadarski pop-rock, Luciju Marcelić i Pink Noise. Riječ je o bendu osnovanom 2018. godine, a uz vokalisticu Luciju čine ga njezin brat Roko Marcelić (gitara), Renato Zafranović Zafra (bubnjevi), Franko Čakarun (bas gitara) i Filip Stura (klavijature). Prijateljske i obiteljske veze, pa tako i zajednička ljubav prema glazbi, a posebice pop-rocku, ono su što čini Pink Noise.

Pink Noise izvodi obrade standarda domaće i strane pop-rock glazbe, a s diskografskom kućom Scardia nedavno su počeli svoj autorski put. Veliku podršku i pomoć im pruža njihov producent Neno Belan te su dosad snimili dva singla ‘‘Nešto je čudno među nama‘‘, čiju glazbu i tekst potpisuje Rudolf Dvorski, a drugi singl ‘‘Bez obzira na sve‘‘, za koji tekst i glazbu potpisuju Darko Bakić i Tihana Buklijaš Bakić.

- Pjesme smo nedavno predstavili uživo na koncertu u Zadru i u Zagebu u Hard Placeu, a ovo će nam biti prilika da svoj repertoar pokažemo i pred većom publikom u Zadru. Veselimo se večerašnjem nastupu i pozivamo sve da se podruže s nama, poručuje Lucija.

Na repertoaru će uz autorske biti i pjesme Parnog valjka, Psihomodo Popa, Inxsa, Prljavog kazališta, Bryana Adamsa, Dina Dvornika i drugih, kao i obrade božićnih pjesama poput „Shake up Christmas“.

27. travanj 2024 10:17