StoryEditorOCM
Zadar plusFOTO I VIDEO

Pogledajte kako je bilo na koncertu o kojemu priča čitav rokerski Zadar - Goran Bare i Majke pozvani na bis zbornim pjevanjem "A ti još plačeš"!

Piše M. K.
14. travnja 2024. - 21:00

U subotu navečer Goran Bare održao je sa svojim Majkama koncert u rasprodanom klubu Arsenal o kojem će se još dugo pričati.

Koncert je od prve do zadnje minuta publika zdušno podržavala i zajedno s Barom i bendom uglas pjevala sve njegove pjesme.

Poseban je način na koji je bend pozvan na bis - zbornim pjevanjem stihova "A ti još plačeš" što je iznenadilo i samog Baru.

Koncert se potom nastavio, bila je prava rokerska fešta koja je potrajala i nakon završetka svirke. Publika je nastavila plesati uz glazbu zadarskog DJ-a Elvisa, pa se sve pretvorilo u jedan sveopći rock tulum. I to u noći kada je još jedna velika hrvatska zvijezda - Severina - napunila dvoranu na Višnjiku.

Ipak, zadarska rokerska publika "odgovorila" je kraljici estrade izobiljem dobre energije iz Arsenala.

Bio je to zbilja koncert za pamćenje, jedan od najboljih ikada odsviranih u Zadru. Majke su u naponu koncertne snage, a Goran Bare jači nego ikad, njihova će izvedba još dugo odjekivati Zadrom.

16. travanj 2024 10:23