StoryEditorOCM
Zadar plusIZA KULISA BALAŠEVIĆEVOG KONCERTA

Evo što je "Panonski mornar" dobio na poklon i koja ga je košarkaška legenda došla pozdraviti

Piše P.O.
14. svibnja 2017. - 14:29
djole1

Neposredno pred početak koncerta Đorđa Balaševića, u trenucima kada su tribine Višnjika već bile dobrano popunjene, novosadskom je kantautoru uručen poklon kojeg će teško zaboraviti.

Direktor ŠC Višnjik Denis Karlović, znajući da je Balašević zaljubljenik u košarku i odličan poznavatelj legenadrne generacije zadarskih košarkaša iz sedamdesetih godina, iskoristio je priliku i poklonio mu fotomonografiju "Krešimir Ćosić – Čovjek s Olimpa" poznatog zadarskog publiciste Drage Marića. U njihovom je društvu bila i Balaševićeva kćer Jelena koja vodi brigu oko organizacije Balaševićevih nastupa. Vidno dirnut, Balašević je i na koncertu izjavio da je imao sreću nekoliko puta se družiti s legendarnim košarkašem.

- Zato je ovo za mene sveto mjesto, biti u dvorani koja nosi ime tog velikog čovjeka kod mene izaziva jake emocije koje ću zadržati za sebe, rekao je Balašević.

Među ljudima koji su u Press centru Višnjika došli pozdraviti legendarnog pjevača bila je još jedna, košarkaška legenda čija karijera je također bila povezana s Krešom Ćosićem: kao njegov poznati fan, na Balaševićev je koncert stigao i Dino Rađa.

19. travanj 2024 12:24