StoryEditorOCM
Zadar plus31. LISTOPADA

Denis & Denis vraćaju osamdesete u A’mare! Obucite svoje najbolje retro kombinacije - plesni podij vas čeka!

Piše Sponzorirani sadržaj
21. rujna 2024. - 10:32

Za sve ljubitelje retro zvuka i neponovljive energije osamdesetih, A‘mare sprema pravu poslasticu – Disco Fever 80’s Edition!

U tematski uređenom ambijentu restorana A’mare, gosti će uživati u hitovima legendarnih Denis & Denis, koji su obilježili domaću glazbenu scenu tog zlatnog doba.

Večer će dodatno zagrijati DJ Mate Kokić s najboljim hitovima iz tog razdoblja, koji će osigurati da ritam na plesnom podiju ne stane.

Uz vrhunsku glazbu, goste očekuje i bogata gastro ponuda – bogati buffet i piće dobrodošlice kako bi svaki trenutak ove posebne večeri bio užitak za sva osjetila. A’mare restoran će biti uređen u retro stilu, s autentičnim disco detaljima koji će dočarati pravu atmosferu osamdesetih.

image

Denis & Denis u A‘mare

Promo/Slobodna Dalmacija

Bez obzira jeste li odrasli uz hitove osamdesetih ili ih tek otkrivaš, Disco Fever 80’s Edition nudi savršen spoj nostalgije i zabave za sve generacije. Ulaznice su dostupne na recepciji hotela A’mare, a stolovi se rezerviraju posebno. Za više informacija o ulaznicama i rezervacijama, kontaktirajte 099 737 0562.

Obucite svoje najbolje retro kombinacije, zaplešite uz neponovljive hitove i vratite se u osamdesete – plesni podij vas čeka!

21. rujan 2024 10:33