StoryEditorOCM
Zadar plusZVJEZDANA EKIPA

‘Čim me je Ivanišević pitao mogu li, uzvratio sam: kad triba doć? Nisam ni pitao za što je!‘: Gibonni spreman za prvi ‘postkorona‘ koncert u Zadru

Piše PSD
12. lipnja 2020. - 16:45

Zlatan Stipišić Gibonni zvijezda je prve večeri teniskog megaspektakla Adria Tour, koji se idućeg vikenda, od 19. do 21. lipnja, održava na posebno izgrađenom stadionu na ŠC Višnjik u Zadru.

Splitski glazbenik, koji je korona fazu uglavnom proveo u svojoj kući u Vela Luci, ne skriva da zapravo jedva čeka zapjevati na događaju, koji će okupiti teniske aseve poput Novaka Đokovića, Borne Ćorića, Marina Čilića, te brojne posjetitelje turnira, koji će u posebnom koncertu uživati u petak, 19. lipnja, s početkom u 21 sat.

"Kad me moj prijatelj Goran nazva usred izolacije i pita bi li zapiva u Zadru, odgovorija sam: Kad triba doć? Taj tren nisam ni znao o kakvoj humanitarnoj akciji je riječ" - ispričao je Gibonni o Ivaniševićevom pozivu.

"Poznajući osobno Gorana i Marina, te ono što znam o Novaku, jasno mi je bilo da je riječ o dobroj namjeri i dobroj energiji. Drago mi što ću biti dio dobre priče" - povukao je.

Više od 40 Porina

Osvajač više od 40 Porina i najnagrađivaniji hrvatski izvođač, nedvojbeno će znati složiti pravu kombinaciju hitova iz sjajne karijere.

Atraktivne teniske mečeve u Zadru igrat će, inače, prvi igrač svijeta Novak Đoković, hrvatski asevi Borna Ćorić i Marin Čilić te brojni drugi.

Suorganizator zadarskog turnira je Hrvatski teniski savez, a prikupljena sredstva namijenjena su za izgradnju Nacionalnog Teniskog centra u Zagrebu.

Adria Tour organizira najbolji tenisač ATP-a Novak Đoković kako bi promovirao sport, pozitivne vrijednosti i fair-play, ali i skupio sredstva za one kojima je pomoć potrebna.

Ulaznice za Adria Tour prodaju se po cijenama od 120, 140 i 170 kuna, a ulaz na Gibonnijev koncert bit će omogućen isključivo posjetiteljima Adria Toura s ulaznicom kupljenom za petak, 19. lipnja.

26. travanj 2024 10:41