StoryEditorOCM
Zadar plusISKRENO I OTVORENO

Boris Rogoznica u prvom intervjuu nakon službene potvrde da je došao kraj njegovom braku: Doris je i dalje za mene pojam, žena, majka, kraljica

Piše PSD
20. lipnja 2020. - 20:00

Boris Rogoznica za RTL Ekskluziv dao je svoj prvi intervju nakon što je službeno potvrđeno da se njegova supruga Doris Pinčić Rogoznica i on rastaju. 

- Bit ću iskren, taj jedan period kad nismo bili najbolje je iza nas tako da kad je već moralo doći, što smo sami priželjkivali da dođe, došlo je u najboljem mogućem trenutku - kad smo spremni, kad smo sretni, kad smo sve posložili, rekao je Boris dodajući da se osjeća odlično te da isto tvrdi i za svoju, sada bivšu, suprugu.

Boris se osvrnuo na činjenicu da se činilo kao da se Doris i on odlično slažu, ali da je sedma godina braka ipak bila kobna u njihovom slučaju.

- Da je sve bilo super, do raskida ne bi došlo. U ovom slučaju razvod ne promatramo kao nešto negativno već upravo suprotno. Doris i ja smo uvijek dobro funkcionirali u dogovorima i razgovorima. Mogu reći da jedno drugog još više volimo i cijenimo nakon ovakve stvari, istaknuo je.

U razgovoru se Boris osvrnuo i na njihovu djecu te kako im je bilo priopćiti vijest o razvodu.

- Najmanji problem je bio djeci reći. Naša djeca su sretna, ispunjena, radosna da ih uopće to ne sekira, nit pitaju. Dok god smo mi dobro, dok se slažemo, dok smo s osmijehom, oni su sretni i uopće ih ne zanima što se događa, rekao je Boris.

O razlogu razvoda, Boris je naglasio da nikakva treća osoba nije bila u pitanju, a osvrnuo se i na snimke s tamnokosom Marijom:

- Došao sam na gažu, svirao rođendansku gažu, jedna cura se posnimila i to je to. Kao što su izdvojili i moju pjevačicu za neku potencijalnu insinuaciju, ništa od toga nije tako kako je prikazano, rekao je za RTL.

Boris je prokomentirao i činjenicu da ga većina ljudi zna isključivo ka 'muža Doris Pinčić Rogoznice':

- Puno žena bi voljelo da je muškarac deset posto onog što sam ja bio. Ja sam malo više potezao u kućanstvu, ali ništa manje nije Doris. Ona je po tom pitanju kuhanja i majčinstva prototip žene. Samo sam i ja radio pola toga što je ona radila, čak i manje. Ali kad je fokus na tome, to tako izgleda, rekao je.

Za kraj intervjua Boris je naglasio da mu se nakon svega niti malo nije promijenila slika o Doris te da je ona za njega i dalje "pojam, žena, majka, kraljica."

19. travanj 2024 01:00