StoryEditorOCM
Zadar plusI GLAZBA I HRANA

A‘kustična subota u Hotelu A‘mare: umjesto Eyevana, nastupa Borgo Guitar duo, a tu je i vrhunska gastro ponuda

Piše Zadarski.hr
4. siječnja 2024. - 14:07

Ovotjedna A‘kustična subota donosi male promjene - Eyevan, prvotno najavljeni izvođač, nažalost, neće moći nastupiti. No, A‘mare je organizirao vrhunsku zamjenu - Borgo Guitar duo. Ovaj talentirani duo obećava večer punu energije i dobrog starog rocka, idealno za ljubitelje kvalitetne glazbe.

Osim u glazbi, posjetitelji mogu očekivati i posebne gastronomske ponude. Za cijenu od 15 € po osobi, gosti će biti dočekani pićem dobrodošlice, te mogu uživati u plati suhomesnatog i sira, nakon čega slijedi desert. Za one koji preferiraju nešto konkretnije, na raspolaganju je ponuda koja uključuje piće dobrodošlice, biftek tagliatu i desert, sve za 23 € po osobi.

A‘mare poziva sve ljubitelje dobre atmosfere da se pridruže i budu dio ovog posebnog događanja. Sjajna glazba, odlično društvo i izvanredna hrana čekaju vas na ovom događaju koji se ne propušta.

Rezervirajte svoje mjesto na broj 099 7370 562, okupite prijatelje i obitelj, i uživajte u večeri punoj vrhunske glazbe i hrane. Vidimo se na A‘kustičnoj suboti u A‘mare - mjestu gdje se stvaraju nezaboravni trenuci uz zvukove gitare i okuse koji ostaju u sjećanju.  

 

26. lipanj 2024 01:47