StoryEditorOCM

Veselo druženje za početak nove školske godine: subotu iskoristite za odlične prilike i zabavite se!

6. rujna 2023. - 08:04

Povodom povratka u školske klupe i vrtiće, Supernova Zadar vas poziva na veselo druženje. Vidimo se ove subote, 9. rujna s početkom u 17 sati, a očekuje vas puno zanimljivog sadržaja.

Uplovimo zajedno u nove školske pobjede i pozdravimo se s ljetom uz zvukove vesele glazbe i dječjeg smijeha. U centru Supernova očekuje vas zabava u kojoj će uživati mališani svih uzrasta. Od 17 sati na rasporedu je zanimljiva predstava “Razred gospođe Glazbalice” i kreativni kutak u kojemu će se ukrašavati informativke.

Zabavna i edukativna igra Prometna školica podsjetit će nas na sigurne načine kako doći do škole. Na mališanima će biti važan zadatak – prateći zadatke i poštujući prometna pravila pokazat će kako sigurno doći na odredište. Osim ove edukativne, očekuje vas i jedna brza i aktivna igra. U igri Školsko zvono mogu sudjelovati svi koji žele pokazati svoju brzinu i spretnost.

Okušati se možete i u igri znanja Balon iznenađenja u kojoj će najbolji natjecatelji osvojiti i simpatične nagrade. Za male mudre glave pripremamo i kutak s mozgalicama, a najmlađe će zasigurno najviše oduševiti i zabaviti vesele maskote. Ne propustite ni školski party na kojemu ćete se dobro isplesati, a za uspomenu se možete fotografirati u školskom foto kutku.

Nakon što veliki obave shopping i nabave sve potrebno za novu školsku godinu, oni mlađi će se super provesti na našem prigodnom tulumu i vjerujemo da će ovo druženje svima ostati u lijepom sjećanju. Vidimo se u subotu!

03. svibanj 2024 19:33