StoryEditorOCM
ViralGOSPODIN SAVRŠENI

Show nakon showa! Olivera: "Mislim da mi je rekla da sam klošarka!"; Tamara pričala o prijetnji Zadranke da "male treba baciti u kamin"

Piše Mozaik SD
1. travnja 2022. - 18:59

"Tamara mi je izgovorila malo ružne riječi, rekla mi je da sam nekulturna, bezobrazna, mislim čak da je rekla i klošarka..." - žalila se Zadranka Olivera, natjecateljica u RTL-ovom showu "Gospodin Savršeni", o kojoj su minulih dana mediji pisali kao o djevojci hrvatskog nogometnog reprezentativca, a specijal "A sad djevojke", koji otkriva dosad neviđene scene iz showa, te ugošćava djevojke u studiju koje komentiraju pozadinu tračeva, svađa i skandala, suočio ih je s njima.

Šuška se, šuška... Olivera iz ‘Gospodina Savršenog‘ u tajnoj je vezi s popularnim hrvatskim nogometašem koji igra za reprezentaciju? Za ‘Slobodnu‘ poručuje: ‘Nemam komentara!‘

"Rekla sam joj da je seljanka, i ne mislim pri tome na ljude sa sela, nego na djevojku koja se ne zna ponašati..." - objasnila je pred kamerama Tamara.

Nakon što su u specijalu pogledale neke objavljene i neke neobjavljene snimke iz kojih se vidi kako je započela Oliverina i Tamarina svađa, Tamara je u studiju Antoniji Blaće ispričala kako je krenuo konflikt između njih.

"Stala je na sred dnevnog boravka da nas male treba baciti u kamin, tamo su bile rešetke neke oštre, nemam pojma, a ja sam joj reklada mi se skine. 

Ona se tu automatski stvorila ispred mog lica, u mom osobnom prostoru, i rekla sam samo ne. Ja se tu neću fizički obračunavati, meni je to koma. Ona je meni tu nešto rekla i ja sam joj rekla 'ajde seljanko, to je bilo sve" - objasnila je Tamara. 

Djevojke u studiju su krenule komentirati je li to bila fizička prijetnja ili ne, Šibenčanka Matea je zadržala stav izrečen i u showu da nije.

Međutim, Bruna, koja se u showu doimala kao da je na Oliverinoj strani, s odmakom je tu situaciju skroz drugačije vidjela.

Kao da sam show po sebi nije dovoljan show, čini se da će specijal "A sad djevojke" donijeti nove svađe i rasprave, i godinu dana nakon snimanja "Gospodina Savršenog".

 

 

 

23. lipanj 2024 00:05