StoryEditorOCM
ViralTEŽAK RAZVOD

Prijatelji se brinu za Brada Pitta: ‘Angelina mu je slomila srce, izmišlja laži i izolira ga od djece‘

Piše Tina Premec/JL
22. ožujka 2021. - 15:03

Brad Pitt (57) slomljen je nakon što je u javnost "procurila" informacija kako je Angelina Jolie (45) spremna svjedočiti o navodnom obiteljskom nasilju u parnici koji bivši bračni par vodi za skrbništvo nad njihovo šestero djece, prenosi Jutarnji.hr.

Iako su Jolie i Pitt sudski razvedeni, za glumca ova noćna mora započeta 2016. godine nikako da završi jer se hollywoodske zvijezde ne mogu dogovoriti oko djece i usred su vrlo ružne parnice koja bi trebala riješiti i to pitanje. Međutim, 12. ožujka Jolie je podnijela sudu dokumentaciju prema kojoj su i ona i njihova djeca spremni posvjedočiti da su tvrdnje o nasilju njezina bivšeg supruga istinite.

image
AFP

Kao i svako suđenje o skrbništvu nad djecom i ovo je trebalo biti zatvoreno za javnost, baš kao što bi i dokumentacija koja se odnosi na taj slučaj trebala biti nedostupna medijima. Međutim, no optužbe glumice o Pittu zlostavljaču brzo su dospjeli u javnost i to putem bloga The Blast. Koliko se može zaključiti, ove tvrdnje o obiteljskom zlostavljanju odnose se na činjenicu da je žrtva bila sama glumica.

"Bradu je slomljeno srce jer se Angelina odlučila na takav potez. Iza njihovog braka ostalo je još puno neriješenih emocija. On je preuzeo odgovornost za svoje postupke iz prošlosti i prestao je piti. Njihov brak bio je istodobno i vrlo strastven i vrlo problematičan i baš poput svih drugih parova imali su svađa, ali i puno lijepih zajedničkih trenutaka", kazao je izvor blizak bivšem paru za Page Six.

image
AFP

Pitt inače nikada nije bio uhićen ni optužen za bilo kakvo kazneno djelo tijekom njegova braka s Jolie. Ne postoje ni  policijski izvještaji o optužbama da je Brad bio nasilan prema supruzi. O incidentu koji se dogodio 2016. na privatnom letu obitelji naveliko se pisalo, Pitta su istraživale i nadležne socijalne službe te policija jer je navodno tada verbalno i fizčki narnuo na djecu, no to na kraju nije rezultiralo nikakvo optužnicom o zlostavljanju djece. Zaključak svađe iz zrakoplova na kraju je bio da između najstarijeg sina Maddoxa i glumca ipak nije došlo do "neprimjerenog fizičkog kontakta".

"Brad i njegov tim nikada nisu napali Angelinu. Međutim, njegov tim smatra kako je ona namjerno pustila ove informacije u javnost kako bi se utjecalo na javno mnijenje, a time i na presudu u toj parnici. S druge strane, glumac se osjeća sve izoliranije od svoje djece i zbog toga je potpuno shrvan", navodi dalje dobro upućen izvor Page Sixu.

image
Tiziana Fabi/AFP

Za očekivati je da će suđenje završiti u travnju i da će sudac, kojeg je Angelina već pokušala, ali nije uspjela, maknuti s njihova slučaja donijeti presudu o ravnopravnom skrbništvu.

Radi se o Johnu W. Ouderkirku, sucu koji je svojedobno vjenčao ovaj par, a koji je sada otklonio bilo kakvu pristranost i predrasude u ovom slučaju.

Maddoxa je Angelina posvojila u Kambodži, i on je već svjedočio na sudu i otkrio svoje viđenje događaja koji su se odvijali u domu Jolie-Pitt.

"Maddox je već dao izjavu na sudu kao punoljetna osoba. Njegovo svjedočenje Brada nije prikazalo u lijepom svjetlu", otkrio je izvor. Navodno prezire Pitta.

image
Tiziana Fabi/AFP

"On više ne koristi prezime Pitt u legalnim dokumentima, već samo Jolie. Htio bi i službeno promijeniti prezime, no Angelina je izjavila kako se s time ne slaže", izjavio je izvor.

Izvor za Page Six navodi kako je ostalu djecu već intervjuirao terapeut kojeg je odredio sud, te kako se vjeruje da iskaz najstarijeg sina, 19-godišnjeg Maddox koji je jako ocrnio Pitta, nije istinit.

Pitt se inače bori za ravnopravno skrbništvo nad djecom s Jolie od koje se službeno razveo 2019. godine, dok ona pak želi potpuno skrbništvo nad njima.

16. travanj 2024 21:55