StoryEditorOCM
ViralYOUTUBERICA

Njena pjesma ima preko 7 milijuna pregleda, pratilo ju je 700 tisuća pretplatnika: šokantna smrt Kristine Đukić, imala je samo 21 godinu

Piše M.P.
9. prosinca 2021. - 19:19

Beogradsku scenu, osobito onu iz svijeta društvenih mreža, potresla je vijest o smrti Kristine Đukić, uspješne srpske gejmerice, youtuberice i influencerice, koja je sinoć preminula u 21. godini. 

"Na našu veliku žalost moram vas obavijestiti da Kika više nije s nama. Želim ovim putem izraziti sućut njenoj obitelji i svim ljudima koji su je voljeli i poznavali… Volim te, Kiko, zauvijek, počivaj u miru" - napisala je na Instagramu Kristinina prijateljica, influencerica Laura Tešanović.

Srpski mediji navode kako se Kristina Kika Đukić sve teže nosila s pritiskom javnosti, piše Informer.

Za Kristinu su svi čuli kada je ušla u sukob s drugim slavnim youtuberom, Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase.

Gostujući u Jutarnjem programu Prve televizije, posvađali se pred kamerama.

- Inače dobijam dobijam prijetnje i uvrede od male djece, ne shvaćam ništa ozbiljno, ali nakon ove drame, kada izađem na ulicu, zapitam se prilazi li mi neki njegov fan, možda će mi nešto napraviti … Možda je bolje da zasad ne izlazim iz kuće! - izjavila je jednom prilikom za "Blic“, nakon rasprave s Baka Prasetom.


Srpski mediji prepričavaju Kristininu nesvakidašnju priču o školovanju.

Nakon završene osnovne škole, naime, zbog loših ocjena nije imala dovoljno bodova za upis u željenu srednju školu, pa ju je majka upisala u srednju željezničku.

Prvi dan škole je, umjesto u Željezničku, otišla na predavanja u Elektrotehničku školu, gdje su bili zbunjeni, jer je nisu imali na popisu.

Kad su ustanovili gdje je zapravo upisana, poslali su je u Željezničku školu. Kristina se tako upisala u razred za strojovođe, ali se ipak nije dugo zadržala, te se prebacila u Trgovačku školu.

U ispovijesti svojim pratiteljima otkrila je kako su je svi ispočetka znali kao "djevojku koja je promašila školu". 

Od Kristine se oprostio i influencer Miloš Bajić, poznatiji kao Miloš HD. 

"Sve što bih želio reći, a ima mnogo toga, sada bi bilo suvišno. Počivaj u miru mala, volim te i neka te anđeli čuvaju", napisao je.

Kristinu je YouTubeu pratilo dojmljivih 700 tisuća pretplatnika, a na Instagramu gotovo 400 tisuća. Osim tematskih videa na YouTubeu je objavljivala i vlastite pjesme. Pjesma pod nazivom "Penjem se na tron" dosegla je preko sedam milijuna pregleda.

01. lipanj 2024 04:01