StoryEditorOCM
Viral‘BOGU IZA NOGU‘

Nives Celzijus opet u glumačkim vodama. Igrat će poštaricu Suzanu, zbog koje je savladala i novu vještinu: Nisam vozila ni bicikl, a sad vozim motor!

Piše PSD.
26. rujna 2021. - 11:05

Nives Celzijus vraća se na male ekrane i ulazi u humorističnu seriju "Bogu iza nogu" kao zanosna poštarica Suzana koja će svojim dolaskom u mjesto Gornji dol izazvati potpunu pomutnju.

Gledatelji će Nives u novoj ulozi imati prilike vidjeti u ponedjeljak, 27. rujna, a nakon pauze od glumačke karijere, prvi put će se okušati u humorističnom žanru.

image
Zahvaljujući ulozi, naučila je voziti motor, a prije toga ni biciklom nije upravljala
NOVA TV PRESS

- Ne mogu opisati koliko sam presretna što mi se ponovo pružila prilika glumiti u seriji. Nakon "Čiste ljubavi" koja mi je bila najljepše poslovno iskustvo, ali i jedno od najljepših životnih epizoda, drago mi je da ponovo imam taj gušt raditi ono što najviše volim. Super je što se prvi put imam priliku i okušati u tom humorističnom žanru. Poštarica Suzana posve je karakterno drugačija od Snježane, pa mi je to jedan novi izazov. Užitak i čast je raditi i s mojom ekipom, pogotovo kad vam radni sati prolaze u smijehu - kazala je Nives.

Suzanino pojavljivanje bit će poticaj za brojne humoristične zgode i nezgode u seriji, a Nives otkriva da je i sama tijekom snimanja doživjela neke izazove te uspješno svladala nove vještine.

- Ova uloga bila mi je i posebno izazovna jer sam za potrebe snimanja trebala savladati i vožnju mopeda, a nisam znala voziti ni bicikl, tako sam zahvaljujući Suzani bogatija za još jednu novu vještinu u 39. godini, ispričala je.

18. travanj 2024 01:13