StoryEditor
ViralPROVJERENO

Ivana Paradžiković potvrdila pisanje ‘Slobodne‘: ‘Nakon 15 godina na Novoj TV došlo je vrijeme za nove izazove‘

Piše PSD
5. svibnja 2021. - 15:58

Voditeljica i urednica emisije "Provjereno", Ivana Paradžiković, u srijedu je objavila kako je "nakon 15 godina na Novoj TV došlo vrijeme za promjene i nove profesionalne izazove".

- Uvijek ću biti ponosna na emisiju koju smo stvarali, na sve pozitivne promjene koje smo donijeli, na sve priče koje smo ispričali, rekla je Paradžiković, prenosi Jutarnji list, potvrđujući otkriće Slobodne koje smo objavili u večernjim satima utorka

- Ivani zahvaljujemo na predanom radu ovih 15 godina i ponosni smo na zajedničke uspjehe i nagrade. Želimo joj sve najbolje. Provjereno kao jedan od najjačih aduta Nove TV nastavlja dalje istim tempom, pod vodstvom dugogodišnjeg reportera Mate Barišića i s reporterkom Emom Branicom u voditeljskoj ulozi, izjavila je Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV.

Ivana Paradžiković od samih je početaka dio tima vrlo gledane emisije "Provjereno". Prvo kao novinarka, potom kao voditeljica od 2009. godine, a godinu dana kasnije i kao urednica. Emisija je za to vrijeme dobila brojne nagrade i priznanja te doprinijela boljitku društva. Istraživačka emisija Provjereno bavi se svim važnim problemima društvene i političke svakodnevice.

Dugogodišnji i nagrađivani reporter emisije Provjereno, Mato Barišić, postaje urednik emisije. Od prvog dana je član redakcije Provjereno, istraživao je najrazličitije teme i svojim novinarskim stilom doprinio uvelike uspjehu emisije, ističu s Nove TV. Ema Branica nastavit će snimati priloge, ali će i voditeljskom ulogom sudjelovati u stvaranju emisije "Provjereno".

21. siječanj 2022 18:43