StoryEditorOCM
ViralČESTITAMO

Franka Batelić u privatnom rodilištu na svijet donijela drugo dijete; ‘I stigla si nam ti, naša prekrasna djevojčice‘. Otkrila je i ime prinove

Piše MOZAIK SD
5. studenog 2022. - 18:19

Naša poznata pjevačica Franka Batelić jučer je rodila drugo dijete, djevojčicu kojoj su ona i suprug Vedran Ćorluka nadjenuli ime Greta.

‘I stigla si nam ti, naša prekrasna djevojčice... Greta. 4.11.2022.‘, napisala je kratko Franka u opisu. Inače, kroz cijelu svoju trudnoću nije otkrivala spol djeteta, iako je za Story jednom prilikom otkrila da se obitelj nada ženskom ‘pojačanju.

Franka je svoje drugo dijete rodila u privatnom zagrebačkom rodilištu u kojem se cijena poroda kreće od 30 tisuća kuna pa na više, ovisno je li riječ o vaginalnom porodu ili carskom rezu.

Vedran i Franka na objavi nisu mogli sakriti sreću jer je stigla njihova princeza.

Luka Nižetić, Nives Ivanišević, Bojana Grehorić Vejzović, Izabel Kovačić samo su neki od poznatih koji su čestitali na prinovi.

-Ajmeeeee. ??? cujica! Cestitam od srca! ?, napsiala je raznježena Nataša Janjić.

-Cestitammmmm od srcaaaa ❤️❤️❤️❤️❤️, priključio se marko Grubnić čestitkama.

Pjevačica i bivši hrvatski nogometaš i nogometni reprezentativac koji je trenutačno pomoćnik Zlatka Dalića dječaka Viktora su dobili 2020. godine, a vjenčali su se 2018. godine na imanju u Istri.

01. svibanj 2024 17:45