StoryEditorOCM
ViralSNIMA FILM

Fotografije Mickeyja Rourkea iz Grčke obilaze svijet: glumac Atenom prošetao u prozirnoj čipkastoj košulji i pozirao fotografima

Piše L.L./SD
12. rujna 2020. - 15:21

Hollywoodski glumac Mickey Rourke ovih dana u grčkoj prijestolnici snima svoj novi film pod nazivom "Man Of God". Nekad poznati zavodnik posljednjih godina pažnju medija privači isključivo brojnim estetskim operacijama, a ovaj put paparazze i prolaznike oduševio je i modnom kombinacijom u kojoj ga je bilo teško ne primijetiti. Rourke je za posjet Akropoli odjenuo prozirnu čipkastu crnu košulju, a nosio je i zaštitnu masku koju je skidao samo radi fotografiranja.

U filmu koji snima glume i Aris Servetalis te Alexander Petrov, a režiju potpisuje Yelena Popovic, koja je ujedno i producentica. Film se bavi pričom o jednom od najpopularnijih svetaca Grčke pravoslavne crkve, svetim Nectariosom koji je tijekom 19. stoljeća bio prognan iz crkve, ali je nastavio brinuti se o siromašnima te je mlade seljanke učio čitati i pisati.

Na neplodnom otoku osnovao je samostan, koji i danas stoji kao svjetionik hodočasnicima. Mickey Rourke tumači paraliziranog čovjeka, a Aris Servetalisi sveca. Mickey se nedavno bio posvađao s još jednom glumačkom legendom Robertom de Nirom, kada je u objavi na Instagramu napisao da je redatelj Martin Scorsese želio da on glumi u filmu "The Irishman" iz 2019. godine, ali da je De Niro odbio glumiti s njim.

18. travanj 2024 22:20