StoryEditorOCM
ViralREALITY SHOW

Evo honorara! Iznenadit će vas koliko Ivana Banfić dobiva za sudjelovanje u ‘Survivoru‘. Nakon prve emisije žene ‘poludjele‘ za Splićaninom Rokom

Piše Mozaik SD
15. ožujka 2022. - 21:46

Sinoć je na Novoj TV započela dugonajavljivana nova sezona reality showa 'Survivor'.

Možda prepoznate konobara sa splitske Rive: uskoro starta ‘Survivor‘ iz Dominikanske Republike, u show ‘navalili‘ vlasnici teretana i fitness instruktori iz Hrvatske

Borba za preživljavanje odvija se u Dominikanskoj Republici između hrvatskog i srpskog tima koji će se kasnije spojiti u jedan.

U hrvatskom timu je Splićanin Roko Simić, konobar s Rive, koji je odmah zapeo za oči gledateljicama pa ga na društvenim mrežama već prozivaju najzgodnijim natjecateljem 'Survivora'. Tu su još pjevačica Ivana Banfić i mnogobrojni instruktori fitnessa.

Ivana Banfić otvara večerašnji ‘Survivor‘ nemilim događajem, od utapanja u živom blatu spasit će je splitski konobar Roko!; Pjevačica priča: Stanem u mulj i odjednom guta me! Ja se dižem, ne mogu izaći van...

Snimanje se još uvijek odvija u Dominikanskoj Republici, a kandidati za tjedan dana, doznajemo iz izvora bliskih produkciji, dobivaju honorare koji se kreću između tisuću i 1500 eura.

Potpuno izolirani kandidati se svaki dan suočavaju sa zahtjevnim izazovima poput plivanja, trčanja, testova izdržljivosti i rješavanja zagonetki.

Još nije poznato koliko će novaca dobiti pobjednik (u američkom 'Survivoru' to je vrtoglavih milijun dolara), no nema sumnje, kako će oni natjecatelji koji u showu uspiju dugo izdržati zaraditi pristojnu svotu novca, s obzirom na iznos tjednog honorara.

image

Survivor se snima u Dominikanskoj Republici

Nova TV

U jučerašnjoj prvoj epizodi gledatelji su upoznali svih 20 kandidata kroz dva neobična i iscrpljujuća izazova. Pobijedio je crveni tim, a u gubitničkom plavom timu pale su i prve suze. Presudnu ulogu u izazovu za plave imala je Ivana Banfić koja je tim usporila na samom početku, zapevši u plićaku iz kojega ju je izvukao kandidat Roko. 

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, gledatelji nisu bili oduševljeni kako je započela nova sezona. Neki smatraju da su izazovi prelagani, a drugi da kandidati nisu dovoljno spremni.

28. travanj 2024 17:58