StoryEditorOCM
ViralAFERA SUPERPAR

Bismo li gledali ovakav skandal da je Doris još na RTL-u i ‘kuha‘ sa Špičekom i Pažaninom?

Piše K.Rožman/JL
15. rujna 2020. - 14:31
Doris i Boris iako su odavno bivši supružnici - pojavili su se u emisiji Superpar na RTL-u koja je snimana prošle godineScreenshot

Što god mislili o Doris Pinčić i njenom sada već bivšem suprugu Borisu Rogoznici - a sudeći po ogromnom interesu javnosti pokazanom početkom ljeta kada je naoko skladni par najavio razvod, tu baš svatko nešto misli i smatra to interesantnim - najnoviji potez što ga je povukao RTL ipak, blago rečeno, nije korektan prema nekadašnjim bračnim partnerima.

Jer, s te televizije u ponedjeljak su Doris i Borisa najavili kao najveće iznenađenje nove sezone 'Superpara', zabavne emisije u kojoj se pod vodstvom Enisa Bešlagića nadmeću bračni i ljubavni partneri. U tekstu koji započinje rečenicom: 'Ne, nije vam se učinilo, stvarno ste ih vidjeli', RTL je objasnio svoj potez:

- Druga sezona RTL-ove zabavne emisije 'Superpar' snimala se krajem 2019. godine dok su, sada već bivši supružnici, Pinčić - Rogoznica bili u braku. Svoju su ulogu 'celebrity para', u dvije epizode koje ćemo prikazati potkraj sezone, odradili profesionalno i u duhu emisije - kažu na RTL televiziji.

Nema sumnje da će, nastavi li se trend ustanovljen ovog ljeta kada je razvod Doris Pinčić - bivšeg zaštitnog lica RTL-a, koja je nedugo nakon što je s bivšim mužem snimila prilog za emisiju svoje tadašnje televizijske kuće prešla na HTV gdje sada radi kao voditeljica u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' - bio najčitanija 'roba' u svim našim medijima, posljednje dvije emisije 'Superpara' (koje će se emitirati za nekih pet tjedana), srušiti rekord gledanosti tog showa.

No, onako ljudski, možemo se zapitati bismo li ovakav skandal na televiziji gledali da je Doris ostala na RTL-u i nastavila 'kuhati' sa Špičekom Pažaninom, i bi li RTL-ova produkcija u tom slučaju možda ipak posegnula za nekim drugim, zamjenskim celebrity parom koji se par mjeseci nakon snimanja emisije nije razveo.

Za parom koji ne bi morao u trenutku kada su uspomene na propali brak još svježe skupa s kompletnom zemljom gledati sami sebe kako se glupiraju na televiziji u nastojanju da pokažu kako su baš oni - superpar.

 

20. travanj 2024 03:24